PRESENTACIÓ DEL LLIBRE DE JOAN TUR. PLOU SOBRE TERRATS SUBMARINS

Celebrem el Dia del Llibre

Vos esperem el dia 22 d’abril, a les 20h. a la Biblioteca.

L’escriptor, Joan Tur ens presentarà el seu llibre «Plou sobre terrats submarins».  Presentat per Empar Ferrer, periodista i escriptora poblera.

28 viatges a mons molt diferents, 28 vides per a descobrir és el que ens proposa l’escriptor i periodista Joan Tur (Piles 1974) en el llibre de relats Plou sobre terrajoantur2016 (2)ts submarins editat per Tívoli. Dos supervivents nats raonant amb passió de les misèries de la seua existència des de les lliteres d’una freda sala d’urgències. Un avi que diu que plourà i fa anys que no ha deixat de fer-ho amb conseqüències inesperades o un aprenent de bruixot al segle XXI que ens relata amb ironia i vis còmica els secrets per arribar a ser-ho són algunes de les propostes del llibre. Cada relat està il·lustrat amb una imatge d’un fotògraf diferent.

 

 

 

Joan Tur Estruch, periodista (Piles,1974)

joan tur2

Tur ha treballat en diversos mitjans de comunicació i hi ha codirigit el curtmetratge ‘W. McGregor’, basat en una història d’este llibre. També impartix tallers sobre l’ús de la veu i la comunicació relacionats amb el
món de la interpretació.

 

 

Añadir a favoritos el permalink.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *